072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Google brengt bug bounty-programma's samen in nieuw platform

datum: 27-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Google introduceert een nieuw platform waarop het al zijn bug bounty-programma's verenigt, genaamd Bug Hunters. Met dit initiatief wil de zoekgigant het zoeken naar bugs en kwetsbaarheden stimuleren en haar dienstverlening veiliger maken.

Google Bug Hunters bevat de bug bounty-programma's van Google, Android, Abuse, Chrome en Google Play. Volgens Google moet het nieuwe platform het makkelijker maken om kwetsbaarheden en bugs aan het bedrijf te melden.

De zoekgigant voegt verbeteringen toe die het aantrekkelijker maken om op bugs te zoeken en deze vervolgens aan Google te melden. Het publiceren van de bugs wordt ook verbeterd. Er zullen ook nationale klassementen, onderscheidingen en badges op Google Bug Hunters zijn om het proces leuker en 'gezonder concurrerend' te maken. Gebruikers worden ook aangemoedigd via de nieuwe Bug Hunter University om meer te weten te komen over bugs en vervolgens beter te worden.

Google meldt op zijn blogpagina dat het tien jaar geleden zijn eerste bugbounty-programma voor Chromium introduceerde. Sindsdien heeft het 11 055 bugs opgelost via meldingen en 2 022 onderzoekers bedankt. In tien jaar tijd werd meer dan $ 29 miljoen uitbetaald.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01