072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Google brengt Chrome 96 uit met cachefunctie voor snellere navigatie

datum: 15-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google heeft de komst aangekondigd van de stabiele versie van Chrome 96. Hiermee komt onder meer een cache-implementatie beschikbaar die het navigeren sneller moet maken. Het gaat specifiek om het terugnavigeren naar eerder bezochte pagina's.

Google meldt in een kort bericht dat Chrome 96 klaar is voor het stabiele kanaal voor Windows, Mac en Linux. Dit geldt ook voor het nieuwe uitgebreide stabiele kanaal voor Windows en Mac. De update hiervoor zal in de komende dagen of weken beschikbaar zijn.

Als onderdeel van deze nieuwe versie, het zal back-forward cache functie worden ingevoerd, die Google heeft op gewerkt voor meerdere jaren. Creëert een cache voor pagina's waarmee gebruikers rechtstreeks naar eerder bezochte pagina's kunnen navigeren. Dit geldt zowel voor subpagina's binnen dezelfde website als bij het terugnavigeren naar andere websites.

Het idee is dat Chrome de huidige en laatst bezochte pagina tegelijkertijd opslaat, zodat het heen en weer navigeren tussen die pagina's via de terug- en vooruit-knoppen direct is. Dit was eerder beschikbaar op Android in Chrome 87 en een experimentele, beperkte ondersteuning voor deze functie was al opgenomen in de Chrome 92-update voor de desktop.

De komst van de stabiele versie van Chrome 96 betekent ook het einde van het synchroniseren van gebruikersgegevens en instellingen met Chrome 48. Chrome 48 is de laatste versie voor Windows XP en Vista en enkele oude versies van macOS. Dus de ondersteuning voor deze verouderde versie van Chrome wordt vanaf nu stopgezet .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01