072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Google brengt update uit voor Chrome OS-bug veroorzaakt door typfout

datum: 22-07-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google heeft Chrome OS 91 geüpdatet naar een nieuwe versie, die een bug verhelpt waardoor gebruikers niet konden inloggen op hun Chromebook. Het lijkt erop dat een enkele typefout in de code de oorzaak van de problemen was.

De update brengt Chrome OS naar versie 91.0.4472.167 en zou de problemen moeten oplossen die zich eerder deze week voordeden met de release van 91.0.4772.165. De stabiele versie van de update lijkt voor alle Chromebooks verschenen te zijn, merkt 9to5Google op . Gebruikers die niet kunnen inloggen op hun Chromebook, kunnen de update toepassen door deze in gastmodus te starten. Als u de updates eerder hebt uitgeschakeld om problemen te voorkomen, kunt u de update nu nog steeds toepassen om het besturingssysteem bij te werken.

De problemen hebben waarschijnlijk te maken met een enkele typefout, merkten Reddit-gebruikers op . Het is te zien dat de code if (key_data_.has_value() & !key_data_->label().empty()) { is bijgewerkt naar if (key_data_.has_value() && !key_data_->label().empty()) {. Dus de fout zat in de enkele & plaats van de vereiste && .

Gebruikers klaagden eerder deze week dat ze niet meer konden inloggen op hun Chromebook omdat hun wachtwoord niet meer herkend werd. Herstellen naar fabrieksinstellingen of in het slechtste geval een volledige schone installatie via Dev Mode zou gebruikers helpen die hun systeem al hebben bijgewerkt naar de buggy-update.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01