072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Google brengt virtualisaties en connectiviteit met AWS naar het Anthos-cloudplatform

datum: 14-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google Anthos-platform krijgt ondersteuning voor workloads in virtuele machines. Het bedrijf zegt dat veel ontwikkelaars het Kubernetes-platform willen gebruiken, maar niet klaar zijn om volledig van VM's af te stappen.

De functie heet Anthos for Virtual Machines en maakt deel uit van het Anthos multicloud-platform dat Google in 2018 presenteerde. Anthos is een op Kubernetes gebaseerd platform in Google Cloud. Met Anthos voor VM kunnen ontwikkelaars bepaalde workloads blijven uitvoeren op virtuele machines en niet in een aparte container. Er is een koppeling met VMware zodat gebruikers hun VMware VM's direct in Anthos kunnen zetten. Dit doe je eenvoudig via het Anthos dashboard. Ook is het mogelijk om op deze manier meerdere virtuele machines te koppelen. Het is ook mogelijk om via een api andere VM's te koppelen. Dat kan met KubeVirt , de api voor Kubernetes.

Google maakt het ook mogelijk om containers te beheren vanuit Amazon Web Services of vanuit Azure vanuit Anthos. Het bedrijf brengt hiervoor een nieuwe api uit . Het zal later dit jaar beschikbaar zijn. Met die API kunnen gebruikers hun clusters in AWS of Azure beheren vanuit Google's Cloud Console, of vanuit een CLI.

Het bedrijf schrijft in een blogpost dat het zag dat veel klanten wilden overstappen naar een containeromgeving, maar daar niet altijd bang voor waren omdat ze bepaalde workloads liever in een virtuele machine draaiden dan in een open cloudomgeving. De nieuwe features maken het mogelijk om te kiezen om welke workloads het gaat, zodat bepaalde workloads beter beschermd kunnen worden of voldoen aan bepaalde compliance-eisen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01