072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Google Documenten krijgt ondersteuning voor watermerken en bredere kaders voor opmerkingen

datum: 28-09-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google Docs heeft een optie gekregen om watermerken aan documenten toe te voegen. Ook zijn de commentaarvakken aan de zijkant verbreed, waardoor het mogelijk is om meer feedback te lezen zonder deze uit te hoeven breiden.

Watermerken kunnen als afbeeldingen aan documenten worden toegevoegd. Deze verschijnen dan op de achtergrond van het document. Met de bredere commentaarvakken kunnen berichten nu uit vijftig tekens bestaan. Voorheen was 35 het maximum, ongeacht hoeveel ruimte er nog over was aan de zijkant van het beeld. Deze wijziging moet de leesbaarheid verbeteren.

De wijziging in de grootte van de commentaarvakken en de toevoeging van watermerken worden nu uitgerold in de webversie van Google Docs. Dit laatste wordt momenteel alleen uitgerold voor gebruikers die hebben gekozen voor het Rapid Release-kanaal.

In hoeverre de nieuwe features ook beschikbaar zullen zijn op de Android- en iOS-versies van Google Docs is niet bekend gemaakt. Vorig jaar kreeg de Android-app wel toegang tot de functie om Office-bestanden te bewerken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01