072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Google lijkt tweefactorauthenticatie te gaan vereisen

datum: 04-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google lijkt te zijn begonnen met het verplicht stellen van tweefactorauthenticatie voor sommige gebruikers. Het bedrijf zei vorige maand dat het 2fa standaard voor iedereen zou inschakelen en lijkt dit nu te doen.

Volgens AndroidPolice zijn er meerdere gebruikers op Reddit die nu aangeven dat Google tweestapsverificatie heeft ingeschakeld voor gebruikers die dat niet hadden. Het lijkt te gaan om gebruikers die 2fa in het verleden hebben uitgezet of eerder hebben aangegeven dit niet te willen, om verschillende redenen. Het bedrijf waarschuwde gebruikers eerder via e-mail dat 2fa automatisch zou worden ingeschakeld.

Gebruikers die worden overgedragen, moeten een van hun apparaten opgeven om 2fa in te schakelen. Er verschijnt dan een prompt op dat apparaat waarmee ze kunnen bevestigen dat ze inloggen. Google verwijst ook naar alternatieven zoals sms of een top-app zoals Google Authenticator.

Google zei vorige maand dat het voor het einde van het jaar tweestapsverificatie zou instellen voor 150 miljoen accounts. Dit zijn accounts van gebruikers die relatief eenvoudig over te zetten zijn naar 2fa, omdat ze bijvoorbeeld al een hersteloptie hebben ingesteld voor het geval gebruikers hun telefoon kwijtraken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01