072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Google Meet-bèta bevat optie om gesprekken live te ondertitelen

datum: 28-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

In de nieuwe bèta van videochatprogramma Google Meet is een optie voor live ondertiteling toegevoegd. Ondertitelt gebruikers in een andere taal terwijl ze spreken. Er is momenteel geen Nederlandstalige optie beschikbaar.

Met deze functie worden de gesproken woorden eerst in de originele taal getranscribeerd en vervolgens via Google Translate die transcriptie vertaald. Volgens Google helpen de vertaalde ondertitels de taalbarrière tijdens internationale gesprekken weg te nemen, waardoor vergaderingen voortaan effectiever worden.

De functie is alleen beschikbaar bij de abonnementen Google Workspace Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus en Teaching & Learning Upgrade. Daarnaast is het in de huidige bèta alleen mogelijk om vanuit het Engels te vertalen, en is Nederlands niet aanwezig bij de talen die vertaald kunnen worden. Wanneer en of er een Nederlandse ondertiteling beschikbaar komt, is niet bekend gemaakt.

Vorig jaar voegde Google al een live ondertitelingsoptie toe aan de Translate-app , waarmee gebruikers audio kunnen opnemen die vervolgens ter plekke wordt vertaald. Ook in Chrome heeft Google een functie voor live ondertiteling toegevoegd, waarbij de audio van video's die in de browser worden afgespeeld, wordt gescand en vervolgens via ondertitels wordt vertaald.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01