072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Google rust Android TV uit met meer functies die Google TV al heeft

datum: 19-07-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Google biedt Android TV enkele van de functies die het al biedt met Google TV, waaronder de mogelijkheid om video's aan lijsten toe te voegen om ze later te bekijken. Gebruikers kunnen ook kijksuggesties verbeteren.

Android TV-gebruikers hebben na de update toegang tot volglijsten via het tabblad Ontdekken. Ze kunnen video's aan de lijst toevoegen door selecties vast te houden en op 'Toevoegen aan kijklijst' te klikken, en ook via de video-detailpagina of na een Google-zoekopdracht, beschrijft Engadget onder andere .

Die detailpagina toont ook trailers die na de update automatisch beginnen te spelen, maar gebruikers kunnen de previews deactiveren via de instellingen. Verder is er een suggestiesysteem ingebouwd waar gebruikers invloed op kunnen uitoefenen.

Op het tabblad Ontdekken is de functie Inhoudsvoorkeuren toegevoegd onder Apparaatvoorkeuren en Startscherm. Het beveelt titels aan gebruikers aan. Via Verbeter uw aanbevelingen kunnen gebruikers een duim omhoog of omlaag geven om de kwaliteit van de suggesties te verbeteren.

De functies zitten al in Google TV, al dan niet in gewijzigde vorm, het besturingssysteem voor de laatste generatie Chromecast en voor recente tv's van fabrikanten. Google gaf de software voor bestaande Android TV-toestellen begin dit jaar al een update die de interface meer in lijn bracht met die van Google TV.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01