072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Google rust Android TV uit met meer functies die Google TV al heeft

datum: 19-07-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Google biedt Android TV enkele van de functies die het al biedt met Google TV, waaronder de mogelijkheid om video's aan lijsten toe te voegen om ze later te bekijken. Gebruikers kunnen ook kijksuggesties verbeteren.

Android TV-gebruikers hebben na de update toegang tot volglijsten via het tabblad Ontdekken. Ze kunnen video's aan de lijst toevoegen door selecties vast te houden en op 'Toevoegen aan kijklijst' te klikken, en ook via de video-detailpagina of na een Google-zoekopdracht, beschrijft Engadget onder andere .

Die detailpagina toont ook trailers die na de update automatisch beginnen te spelen, maar gebruikers kunnen de previews deactiveren via de instellingen. Verder is er een suggestiesysteem ingebouwd waar gebruikers invloed op kunnen uitoefenen.

Op het tabblad Ontdekken is de functie Inhoudsvoorkeuren toegevoegd onder Apparaatvoorkeuren en Startscherm. Het beveelt titels aan gebruikers aan. Via Verbeter uw aanbevelingen kunnen gebruikers een duim omhoog of omlaag geven om de kwaliteit van de suggesties te verbeteren.

De functies zitten al in Google TV, al dan niet in gewijzigde vorm, het besturingssysteem voor de laatste generatie Chromecast en voor recente tv's van fabrikanten. Google gaf de software voor bestaande Android TV-toestellen begin dit jaar al een update die de interface meer in lijn bracht met die van Google TV.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01