072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Google Stadia krijgt streamingfunctie om met een kleinere groep gebruikers te streamen

datum: 09-08-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Google brengt twee nieuwe streamingfuncties voor Stadia uit, waaronder Party Stream. Met deze functie kunnen gebruikers een stream starten en delen met maximaal negen anderen. Voorheen stond Stadia gebruikers alleen toe om te streamen met een YouTube-livestream.

Met Party Stream kunnen gebruikers een groep maken met in totaal tien gebruikers, waarbij de deelnemers zelf streams kunnen starten of de streams van andere deelnemers kunnen bekijken. Er kunnen één streamer en negen kijkers zijn, of laten we zeggen vijf streamers en vijf kijkers, zegt Google volgens XDA Developers .

Streamers ontvangen een melding in Party Stream wanneer deelnemers de stream bekijken of een bericht achterlaten in de chat. Die chat is zichtbaar voor alle Party Stream-deelnemers. Party Stream ondersteunt ook voicechat. Party Stream komt de komende dagen naar alle gebruikers en zal beschikbaar zijn via de desktop en via de Android-browserversie.

Naast Party Stream hebben gebruikers die met YouTube streamen de mogelijkheid om tijdens een stream van game of apparaat te wisselen. Voorheen moesten streamers bij elke game of apparaatwisseling een nieuwe stream starten. De YouTube-URL's waren gekoppeld aan die game. Dus als een streamer een ander spel wilde spelen, moest hij of zij een nieuwe stream starten en die nieuwe URL delen met zijn of haar volgers.

Na de update, bij het overschakelen naar een nieuwe game of ander apparaat, zien streamers een knop Livestream hervatten, terwijl de stream doorgaat. Zo hoeven kijkers niet over te stappen naar een nieuwe stream en behoudt de streamer zijn of haar kijkers. Van alle Stadia-gebruikers wordt verwacht dat ze de functie Livestream hervatten binnen een week krijgen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01