072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Google stopt op 30 september met het gebruik van Google Bookmarks

datum: 21-07-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google stopt op 30 september met de service Google Bookmarks. De tool voor bladwijzers is niet langer beschikbaar, ook niet via apps van derden, en na die tijd kunnen gebruikers geen bladwijzers meer exporteren. Dit gaat niet over bladwijzers in de Chrome-browser.

Google Bookmarks is een service die in 2005 door Google is uitgebracht en ouder is dan Chrome. De meeste gebruikers zullen zelden omgaan met Google-bladwijzers omdat ze de bladwijzeroptie van Chrome gebruiken. De service werd voornamelijk gebruikt door sommige apps van derden voor het synchroniseren van bladwijzers tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld GBookmark. Toch zijn er gebruikers die de dienst nog steeds gebruiken , bijvoorbeeld als ze meer dan één browser op hun Android-telefoon hebben of als homepage op hun Chromebook.

Gebruikers krijgen nu bovenaan hun scherm een melding dat de service vanaf 30 september niet meer wordt ondersteund. Ze worden gevraagd om hun bladwijzers voor die tijd te exporteren als ze deze willen behouden. Meer details geeft Google niet. Google Bladwijzers heeft nadrukkelijk niets te maken met de bladwijzers die zijn opgeslagen in Chrome. Chrome gebruikt zijn eigen bladwijzerbeheerder .

Volgens 9to5Google heeft het sluiten van Bookmarks geen invloed op opgeslagen locaties in Google Maps, hoewel die nu ook in Bookmarks worden opgeslagen. Google zegt dat opgeslagen locaties met een ster nog steeds toegankelijk zijn in Google Maps.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01