072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Google test informatiekaarten op Google.com

datum: 19-02-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

Google voert een test uit waarbij het aanvullende informatiekaarten op zijn zoekpagina plaatst. Ze tonen zaken als populaire zoekopdrachten, het weer, suggesties voor films en series, aandelenkoersen en coronanieuws.

De aangepaste Google-pagina kwam onder de aandacht van 9to5Google . Hij onderzocht de nieuwe functies en concludeerde dat de hoeveelheid informatiekaarten is gebaseerd op de grootte van het browservenster. Als je de muisaanwijzer over de kaarten beweegt, breiden ze verder uit. Als je op de kaartjes klikt, krijg je de meer complete kennispanelen te zien, net zoals wanneer je op Google zoekt op bijvoorbeeld 'het weer'. De inhoud van de kaarten is gebaseerd op de locatie van de gebruiker en zijn 'activiteit in het verleden'. De kaarten kunnen ook worden verborgen.

De informatiekaarten doen denken aan Google Discover , de informatiefeed die onder meer in de Google-app is opgenomen. Het toont ook het weer en nieuws op basis van de interesses van de gebruiker.

De vernieuwde Google-pagina werd getoond op twee accounts van de 9to5Google-editors, maar het is niet bekend waar de test precies wordt uitgevoerd en waar niet. Zoals altijd bij een test, mag deze inhoud niet worden verwerkt in de releaseversie van Google Zoeken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01