072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Google zal zoekgeschiedenis standaard inschakelen voor alle Workspace-klanten

datum: 02-02-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Tegen eind maart zal Google zoekgeschiedenis standaard inschakelen voor alle Workspace-klanten, inclusief gebruikers die de functie hebben uitgeschakeld. Het bedrijf wil de Workspace-gegevens scheiden van andere gegevens die het verzamelt.

Nu kunnen beheerders kiezen welke gebruikers de 'Web- en app-activiteit' kunnen gebruiken. Als dit voor alle gebruikers is uitgeschakeld, kunnen de gebruikers de functie niet zelf inschakelen. Als de beheerders zelf niets met de instelling doen, dan kunnen de gebruikers deze zelf in- of uitschakelen.

'Web- en app-activiteit' wordt vanaf 29 maart vervangen door een nieuwe instelling voor zoekgeschiedenis, genaamd 'Google Workspace-zoekgeschiedenis, laat het Google weten' . Het bedrijf wil Workspaces-klanten migreren en zal de nieuwe trackingoptie standaard voor alle gebruikers inschakelen, zelfs als de optie 'Web- en app-activiteit' eerder was uitgeschakeld, schreef onder andere gHacks . De gebruikers kunnen de nieuwe functie zelf in- en uitschakelen en hun zoekgeschiedenis beheren.

Volgens Google blijft de instelling 'Web- en app-activiteit' behouden, maar na 29 maart wordt deze alleen gebruikt om de opslag van 'zoekgegevens van aanvullende Google-services' te regelen. Die instelling werkt dan niet meer voor Workspace-diensten als Gmail, Google Drive, Google Docs, Chat of Agenda, omdat deze wordt vervangen door 'Google Workspace-zoekgeschiedenis'.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01