072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Gran Turismo 7 was niet speelbaar vanwege serverproblemen - Update

datum: 18-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Racegame Gran Turismo 7 is sinds donderdag onspeelbaar, omdat ontwikkelaar Polyphony Digital kampt met serverproblemen. Als gevolg hiervan waren de servers van de game offline voor onderhoud. De game was ook niet speelbaar in single player, omdat de game een internetverbinding vereist.

De problemen met de servers begonnen kort na release, zijn te lezen in het GoT-topic en op Reddit , en begonnen in update 1.07 van de game, schrijft Polyphony in een onderhoudsbericht . Het bedrijf zegt de servers offline te hebben gehaald voor onderhoud en dat onderhoud langer duurt dan verwacht door een bug in update 1.07. Het bedrijf vraagt spelers geduld te hebben totdat het probleem is opgelost. Ondertussen is het bedrijf al begonnen met het verspreiden van een nieuwe update: 1.08 .

Door de serverproblemen is het spel al meer dan 24 uur onspeelbaar. De game, zelfs in singleplayer, vereist dat spelers een werkende internetverbinding hebben. Spelers hebben geen toegang tot hun persoonlijke opslagbestanden, hun garages, kunnen niet racen en kunnen hun auto's niet aanpassen. Het enige dat werkt, is de arcade-modus met een beperkt aantal auto's en de Music Rally-modus, schrijft IGN .

Het is niet de eerste keer dat spelers boos zijn op ontwikkelaar Polyphony Digital over de game. Begin maart besloot de ontwikkelaar microtransacties toe te voegen die tot tientallen of zelfs honderden euro's per auto kosten . De game kost 70 euro in aanschaf voor de PS4 en 75 euro voor de PS5. De game had ook een bug bij de release die het bijna onmogelijk maakte om bepaalde races te winnen , schreven we in onze recensie . Spelers waren ook boos dat het winnen van een race in recente updates minder waardevol was geworden, waardoor ze meer moesten winnen om duurdere auto's te ontgrendelen.

Update, 16.15 uur : Vrijdagmiddag gingen de servers weer online. De ontwikkelaar heeft een update over de problemen uitgebracht: "Onmiddellijk na de release van de 1.07-update ontdekten we een probleem waarbij de game in sommige gevallen niet correct startte op productversies voor de PS4 en PS5." Om ervoor te zorgen dat de door de gebruiker opgeslagen gegevens behouden blijven, heeft de ontwikkelaar besloten de 1.07-update op te schorten en een 1.08-update met verbeteringen uit te brengen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01