072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Grand Theft Auto: San Andreas krijgt VR-versie voor Oculus Quest 2

datum: 28-10-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Rockstar Games werkt aan een VR-versie van GTA: San Andreas, die exclusief wordt uitgebracht voor de Oculus Quest 2-headset van Facebook. Het is nog niet bekend wanneer de VR-versie uitkomt.

Oculus noemt de VR-versie van GTA: San Andreas in een blogpost , maar laat nog geen beeldmateriaal zien. De Facebook-business zegt dat het project al jaren in de maak is in samenwerking met Rockstar Games. Dat zegt Facebook-CEO Mark Zuckerberg in de Connect Keynote . Daarin hint Facebook ook op een aanstaande Oculus Gaming Showcase 2022, met meer details over nieuwe games, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat evenement zal plaatsvinden.

Zelf kondigde Rockstar dit jaar al remasters van de originele GTA-trilogie aan , waaronder GTA: San Andreas. Die remasters komen op 11 november uit voor pc en consoles, en komen later ook naar smartphones. De VR-versie is mogelijk ook gebaseerd op die remaster, maar details daarover zijn niet bekendgemaakt. De originele versie van GTA: San Andreas kwam voor het eerst uit op 26 oktober 2004.

Oculus zegt ook meer samen te werken met de Rotterdamse VR-studio en uitgever Vertigo Games. Hij staat bekend om titels als Arizona Sunshine, A Fisherman's Tale en het luchtgitaarspel Unplugged. Oculus werkt samen met Vertigo aan vijf nieuwe VR-games, maar wat voor games dat zijn, is niet bekend. Oculus geeft wel een hint: er zit een game in uit een van Deep Silver's 'fan-favoriete' gamewerelden. Het kan een Saints Row-game zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01