072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Grenzenuitbreiding voor No Man's Sky laat spelers ruimtekolonies runnen

datum: 01-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Hello Games zal woensdag de gratis Frontiers-uitbreiding voor No Man's Sky uitbrengen. Met deze uitbreiding kunnen spelers onder andere ruimtenederzettingen ontdekken en beheren. De Frontiers-update voegt ook meer onderdelen toe voor het bouwen van een basis.

Volgens ontwikkelaar Hello Games kunnen spelers dergelijke nederzettingen overal in het No Man's Sky-universum tegenkomen. Nederzettingen worden procedureel gegenereerd met unieke gebouwen, lay-outs, kleurenschema's en decoraties. Nederzettingen zullen in eerste instantie 'klein en bescheiden' zijn, maar kunnen uiteindelijk worden uitgebreid tot volwaardige dorpen, aldus de studio.

Spelers kunnen de opzichter van een nederzetting worden door het respect van de inwoners te verdienen. Dit maakt de speler verantwoordelijk voor 'alle aspecten' van het leven binnen zo'n kolonie. Gebruikers kunnen de naam van de nederzetting aanpassen, kiezen welke gebouwen ze willen plaatsen, festivals organiseren, gevechten oplossen, schildwachtaanvallen afweren en meer.

De basisbouwfunctie is ook herzien, inclusief een nieuwe interface en een verbeterd menu. Dit zou het selecteren van onderdelen voor een basis sneller en gemakkelijker moeten maken. Daarnaast voegt de ontwikkelaar meer dan 250 nieuwe onderdelen toe, waarmee gebruikers hun basis kunnen uitrusten.

Hello Games heeft het ook over verbeterde visuele effecten, bijvoorbeeld bij het vernietigen van terrein. In de ruimte zijn nu gekleurde nevels te zien. Verder wordt het aantal save slots uitgebreid van vijf naar 15, worden expeditiebeloningen nu gesynchroniseerd via de cloud en krijgt de Steam-versie van No Man's Sky ruilkaarten en badges. De Frontiers-update kan vanaf woensdag gratis worden gedownload voor No Man's Sky-spelers op alle platforms.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01