072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

GTA Online krijgt de verhaaluitbreiding van The Contract met Franklin en Dr. dre

datum: 08-12-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Rockstar Games zal volgende week een nieuwe The Contract-uitbreiding voor GTA Online uitbrengen. Deze update voegt onder meer nieuwe missies toe waarin GTA V-personage Franklin een rol speelt. Ook rapper Dr. Dre komt naar GTA Online.

Rockstar Games meldt dat de uitbreiding op 15 december beschikbaar zal zijn. Het wordt een gratis update voor GTA Online. De verhaalmissies van The Contract vinden enkele jaren na de gebeurtenissen van GTA V plaats. Franklin heeft zijn eigen bureau opgericht, gericht op de elite van Vinewood, "op zoek naar oplossingen voor problemen van de hogere klasse." Franklin is daarom op zoek naar een 'betrouwbare partner' en een 'prominente klant'. GTA Online-spelers zouden de partner worden en de klant zou rapper Dr. dre zijn.

Naast de nieuwe missies voegt de update ook nieuwe muziek toe. GTA Online krijgt een nieuw radiostation en "grote updates" voor bestaande stations, waaronder "niet-uitgebrachte en exclusieve muziek" van Dr. Dre en andere muzikanten. De online game krijgt ook extra zijmissies, nieuwe wapens en voertuigen en 'meer'.

dr. Dre was eerder te zien in GTA Online, als onderdeel van de Cayo Perico Heist die eind vorig jaar uitkwam . Er gaan al een tijdje geruchten dat Dr. Dre weer in een GTA-titel zou verschijnen. Snoop Dogg vertelde eind oktober al aan Rolling Stone dat de rapper bezig is met nieuwe muziek voor Grand Theft Auto, al was nog niet duidelijk dat het om GTA Online ging.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01