072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Gurman: Apple zal in de herfst nieuwe MacBook Air en instapmodel MacBook Pro uitbrengen

datum: 24-01-2022Categorie: HardwareBron: Tweakers

Bloomberg-journalist Mark Gurman heeft van zijn bronnen vernomen dat Apple een groot aantal aankondigingen heeft gepland voor de herfst van dit jaar, waaronder een vernieuwde MacBook Air en een relatief goedkope MacBook Pro.

Gurman somt in zijn Power On-nieuwsbrief op welke aankondigingen Apple volgens zijn bronnen in de herfst zal doen. Naast vier nieuwe iPhones en drie Apple Watches gaat het volgens hem om een instapmodel MacBook Pro, een MacBook Air met een vernieuwd design, de nieuwe Mac Pro, een iMac, een upgrade voor de iPods Pro, een low-end iPad en iPad Pro's. . Over al deze producten doen al langer geruchten de ronde.

De MacBook Air werd volgens eerdere geruchten medio 2022 verwacht. Gurman wijst er ook op dat de iPad Pro's niet aangekondigd zullen worden tijdens het Apple event in het voorjaar. Dat evenement zou in maart of april moeten plaatsvinden. Volgens de Bloomberg-journalist bestaat de kans dat de iMac daar wordt aangekondigd, in plaats van in het najaar.

De publicatie sluit aan bij de berichtgeving van een andere bekende leaker rond Apple-producten, Dylandkt. Hij schrijft dat Apple tijdens het voorjaarsevenement een Mac mini met M1 Pro- en M1 Max-chips , een nieuwe iPad Air en de vernieuwde iPhone SE zal aankondigen. Hij zegt dat de iMac Pro nog steeds in de lente wordt aangekondigd, hoewel er zorgen zijn over de productie van de computer.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01