072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Hack leidde ertoe dat Apex Legends voor sommige spelers onspeelbaar was

datum: 05-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Een hack op de servers van de Apex Legends-game heeft ertoe geleid dat de game voor sommige spelers onspeelbaar is. Degene die de hack uitvoerde, liet een bericht zien dat spelers naar SaveTitanfall.com moesten gaan.

Respawn denkt dat het een probleem is met matchmaking in de game en om kwart over vier Nederlandse tijd zei de gamemaker dat het probleem zou zijn opgelost . Het probleem begon zondagavond Nederlandse tijd , hoewel de eerste meldingen van zondagmiddag lijken te zijn , meldt alphaINTEL . Spelers die het tegenkwamen, zagen een bericht op het scherm dat ze naar SaveTitanfall.com moesten gaan en konden geen enkele spelmodus openen.

De SaveTitanfall- site is gewijd aan de serverproblemen met Titanfall, een eerdere game van Respawn. De site zegt niets met de hack te maken te hebben. In dat spel treden regelmatig serverproblemen op door kwaadwillenden, waardoor het spel volgens sommige spelers onspeelbaar wordt. De problemen met Apex Legends zijn nu opgelost. Het is nog onduidelijk hoe de hack heeft kunnen plaatsvinden.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01