072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Halo Infinite First Multiplayer Beta begint op donderdag 29 juli

datum: 28-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De eerste Multiplayer Technical Preview van Halo Infinite begint op donderdag 29 juli. De bètatest loopt tot zondag 1 augustus en stelt gebruikers in staat delen van de multiplayer te testen. Spelers kunnen zich aanmelden als Halo Insider om kans te maken op deelname aan de bèta.

Ontwikkelaar 343 Industries kondigt de release aan van de eerste Halo Infinite multiplayer beta op zijn website . Het zal de eerste van verschillende Technical Preview-tests zijn in de aanloop naar de release van Halo Infinite rond de feestdagen. In deze eerste bètatest kunnen gebruikers onder meer de multiplayer-bots testen.

Halo Infinite wordt de eerste titel in de franchise die computergestuurde vijanden biedt in multiplayer-modus. In de eerste bèta kunnen spelers deelnemen aan de spelmodus Bot Arena, waarin vier spelers het opnemen tegen vier bots. De eerste preview heeft drie verschillende speelvelden voor deze spelmodus: Bazaar, Recharge en Live Fire.

De game zal vier verschillende soorten bots bevatten, namelijk rekruut, marine, ODST en spartaans, waarbij rekruten de minst sterke zijn en Spartanen de hoogste moeilijkheidsgraad. In de Bot Arena-modus beginnen de bots als rekruten en kunnen spelers geleidelijk opklimmen tot Spartanen.

Daarnaast test 343 Industries de Weapon Drills, waarmee gebruikers wapens kunnen uitproberen voordat ze een multiplayer-arena betreden. De eerste technische preview bevat ook de interface van de game. "Naast de gameplay-gerichte ervaringen hierboven, willen we er ook voor zorgen dat de menunavigatie van de game intuïtief aanvoelt", schreef de studio. Het bedrijf wil onder meer weten hoe gebruikers door de gebruikersinterface navigeren om hun Battle Pass te ontgrendelen, uitdagingen te bekijken, de in-game store te gebruiken en hun ontgrendelde cosmetische 'aanpassingselementen' toe te passen. De test omvat ook de nieuwe Waypoint-app voor iOS, Android en webbrowsers.

Om toegang te krijgen tot de Technical Preview, kunnen gebruikers zich inschrijven voor het Halo Insider-programma via de 343 Industries-website. Gebruikers kunnen onder meer aangeven of ze de game willen testen op een Xbox of pc. De tweede optie vereist dat gebruikers hun systeemspecificaties delen via een DxDiag-bestand. 343 Industries meldt dat het geen "systeemidentificerende informatie" uit die bestanden verzamelt.

Niet alle Halo Insiders krijgen toegang tot de verschillende bètaversies, dus registratie is geen garantie voor deelname. Uitnodigingen worden automatisch verzonden naar geselecteerde Halo Insiders Program-leden per technische preview. De studio zegt prioriteit te geven aan het zo breed mogelijk verspreiden van bètatoegang onder gebruikers op Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en "verschillende pc-configuraties".

Halo Infinite wordtrond de feestdagen uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X/S en Windows. De multiplayer van de game is gratis te spelen, terwijl de campagne voor één speler wordt betaald. De game draait op de Xbox Series X met maximaal 120 fps. De game zou aanvankelijk eind 2020 uitkomen, maar 343 Industries besloot vorig jaar de game uit te stellen naar 2021.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01