072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Halo Infinite heeft bij de lancering geen coöp-campagne en Forge-niveau-editor

datum: 21-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar 343 Industries heeft aangekondigd dat de campagne-coöpmodus en de Forge-niveau-editor voor Halo Infinite zijn uitgesteld tot na de release. De studio wil zich eerst focussen op de singleplayer-modus en de reguliere multiplayer.

343 Industries kondigde het uitstel van deze modi aan tijdens de ontwikkelingsupdate van augustus , waarin het bedrijf ook verklaarde dat het "100 procent toegewijd is" om Halo Infinite voor de feestdagen uit te brengen. De game heeft nog geen concrete releasedatum, maar de studio zegt deze "zeer binnenkort" te zullen delen.

Volgens head of creative Joseph Staten is het uitstellen van de Forge-modus en een coöpfunctie voor de singleplayer-campagne noodzakelijk om de kwaliteit van het basisspel bij de release te waarborgen. De twee functies zullen in latere "seizoenen" van Halo Infinite worden geïntroduceerd. De coöpfunctie staat momenteel gepland voor seizoen twee, en Forge volgt in seizoen drie.

343 Industries zegt van plan te zijn om elke drie maanden een nieuw seizoen uit te brengen. Daarmee zal co-op voor de campagne waarschijnlijk drie maanden na release beschikbaar zijn en zal de Forge-modus waarschijnlijk na zes maanden worden toegevoegd.

Campagne co-op en Forge zijn beide functies die bekend zijn van veel eerdere Halo-games. Met de coöpfunctie kunnen meerdere spelers samen de campagne voor één speler doorlopen. Forge is een niveau-editor waarmee gebruikers multiplayer-kaarten kunnen aanpassen, opslaan en delen.

De complete Halo Infinite-game was eerder uitgesteld; de game stond aanvankelijk gepland voor eind vorig jaar, maar 343 Industries besloot de titel met een jaar uit te stellen . Onlangs heeft 343 Industries de eerste gesloten multiplayer-bèta voor Halo Infinite uitgebracht, inclusief een Arena-modus met bots. De multiplayer van Halo Infinite zal na release gratis te spelen zijn, maar spelers moeten betalen voor de singleplayer-campagne. De game wordt uitgebracht voor Windows, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01