072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Halo Infinite heeft de meeste gelijktijdige spelers op Steam van alle Xbox-titels

datum: 16-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De multiplayer van Halo Infinite bereikte gisteravond een piek van 272.586 gelijktijdige spelers. Daarmee heeft deze first-person shooter de meeste gelijktijdige spelers van alle games die Xbox Game Studios tot nu toe op Steam heeft uitgebracht.

Daarvoor was Halo: The Master Chief Collection de populairste Xbox-game op Steam met ongeveer 161 duizend gelijktijdige spelers , gevolgd door Forza Horizon 5 met ongeveer 81 duizend spelers . Het is logisch dat Halo Infinite nu op de eerste plaats staat , aangezien dit de eerste gratis te spelen titel van Xbox op Steam is.

Alleen de multiplayer van Halo Infinite is gratis te spelen. Het werd gisteren uitgebracht tijdens de Xbox Anniversary Celebration livestream . De game is officieel nog in beta, maar bevat wel alle maps en de volledige battlepass. De betaalde campagne voor één speler wordt op 8 december uitgebracht. De game is ook beschikbaar op Xbox One en Xbox Series S|X.

Vorige week kondigde Microsoft aan dat Forza Horizon 5 de grootste releasedag van alle Xbox Game Studios-titels had met in totaal 4,5 miljoen spelers op pc, cloud en consoles. Momenteel heeft het spel ongeveer 8,7 miljoen spelers. Microsoft heeft geen Halo Infinite-spelernummers voor Xbox-consoles bekendgemaakt. Of de game op releasedag de grens van 4,5 miljoen spelers heeft overschreden, is nog niet bekend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01