072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Halo Infinite Multiplayer Beta Bevat Spoilerbestanden voor één speler

datum: 01-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar 343 Industries waarschuwt dat er spoilers van de singleplayer-campagne van Halo Infinite in omloop zijn. De eerste multiplayer-bèta van de game, die donderdag van start ging, bevatte per ongeluk een aantal gamebestanden met spoilers uit de campagne.

Halo Infinite's creatief directeur Joseph Staten bevestigde op Twitter dat 343 Industries per ongeluk een "klein aantal Halo Infinite-bestanden uit de campagne" lekte via de eerste technische preview. Gebruikers vonden toen die spelbestanden. Staten waarschuwt dat de spoilers inmiddels online circuleren.

"Dit soort lekken zijn pijnlijk voor het ontwikkelteam en kunnen de campagne-ervaring voor iedereen verpesten", vervolgde Staten op Twitter . "Dus houd je ogen open voor spoilers en verspreid ze niet als je ze tegenkomt."

Een andere medewerker van 343 Industries raadt gebruikers aan om op Twitter gedempte woorden te maken , waarmee gebruikers tweets automatisch kunnen uitfilteren wanneer ze trefwoorden bevatten zoals 'Halo Infinite' of 'Master Chief'. Gebruikers kunnen dit doen in de Twitter-instellingen onder 'privacy en beveiliging'.

The Verge schrijft dat er onder meer een plaintext dump circuleert, met 800 regels tekst uit de singleplayer-campagne van de aankomende shooter. De website schrijft dat die tekstregels onder meer doelstellingen van de singleplayer beschrijven, naast enkele beschrijvingen van de plot, tot het einde van het verhaal. Het lek zou op zijn minst een plotwending bevatten.

Halo Infinite wordt rond de feestdagen uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Afgelopen donderdag is de eerste Technical Preview van de game live gegaan, waarin spelers het kunnen opnemen tegen computergestuurde bots. Diezelfde preview bevatte de gamebestanden met spoilers.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01