072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Halo Infinite-ontwikkelaar stelt update voor nieuw seizoen, coöp en smeden uit

datum: 02-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

343 Industries, de ontwikkelaar van Halo Infinite, heeft nog geen releasedatum aangekondigd voor seizoen 2 en 3 van de game en wanneer de coöpcampagne en de Forge-niveau-editor worden uitgebracht. De ontwikkelaar had hier eind januari een update over beloofd.

Dat schrijft Joseph Staten, het hoofd van creative voor Halo Infinite, op Twitter . Hij schrijft dat het de bedoeling was om in januari een update te geven over de plannen voor de komende seizoenen van de Halo-game, wanneer spelers co-op kunnen verwachten en wanneer Forge level-editor naar Halo Infinite komt. Maar, zegt Staten, het team heeft meer tijd nodig om de plannen uit te werken. Als gevolg hiervan kan de studio nu geen update geven waar spelers op kunnen vertrouwen. Als de uitgever met meer info komt, zegt hij dat niet. Dit moet 'zo snel mogelijk' gebeuren.

Een week geleden deelde de uitgever het nieuws dat de game inmiddels 20 miljoen spelers heeft. Dit maakt het de grootste Halo-release in de franchisegeschiedenis. De multiplayer van de game kwam op 15 november uit , eerder dan de aangekondigde 8 december. De campagne voor één speler verscheen op die datum. Bij de release had de game echter geen coöpmodus voor campagnes. De game had ook nog geen Forge-niveau-editor. Deze zouden respectievelijk verschijnen in seizoen 2 en seizoen 3 van het spel , volgens 343 Industries. Het plan was om elke drie maanden een nieuw seizoen uit te brengen. Dat zou betekenen dat in februari of maart seizoen 2 met co-op uitkomt en in mei of juni seizoen 3 met de Forge-editor.

Die planning lijkt vertraging op te lopen met het bericht uit Staten. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 en 3 en co-op en Forge naar Halo Infinite komen. De release van Halo Infinite kreeg positieve recensies, ook op Tweakers , ondanks het ontbreken van bepaalde features. De game kampt sinds de release met matchmaking-problemen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01