072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Halo Infinite-schijf bevat de game niet, alleen een DRM-controle

datum: 08-12-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Halo Infinite game disc bevat alleen een installer en een DRM check, dus geen speelbare game. Dat ontdekte John Linneman van Digital Foundry. Dit maakt Infinite de eerste Halo-game die niet direct vanaf de schijf kan worden afgespeeld.

De Halo Infinite-schijf is alleen bedoeld als aankoopbewijs, volgens een tweet van Linneman . Het spel is niet speelbaar zonder een internetverbinding. Bij het plaatsen van de schijf moet nog het hele spel worden gedownload. Als gevolg hiervan kon het spel niet vroeg worden gespeeld door mensen die het spel al in handen hadden; het is alleen mogelijk om de game te downloaden vanaf de officiële release.

Linneman vindt dit geen goede ontwikkeling. "Dit maakt Infinite de eerste Halo-game die je niet echt als een op zichzelf staand exemplaar kunt bezitten", schrijft hij. "Hopelijk zal Microsoft dergelijke dingen heroverwegen." Linneman verwacht dat Microsoft hiervoor heeft gekozen omdat het spel ten tijde van de productie van de schijven nog niet af was. Microsoft zelf heeft geen reden bekendgemaakt.

De multiplayer van Halo Infinite is gratis te spelen en werd in november al vroeg speelbaar gemaakt. De singleplayer-campagne zal woensdag om 19:00 uur beschikbaar zijn. Op die dag werd ook de fysieke versie van de first-person shooter uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01