072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Hangar 13 werkt aan een Mafia-prequel op basis van Unreal Engine 5

datum: 06-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Volgens een Kotaku-bron werkt Hangar 13 aan een nieuwe game in de Mafia-serie. De ontwikkeling zou zich in een vroeg stadium bevinden en er zijn nog niet veel details bekend. Het zou een prequel zijn. Het nieuws volgt op het vertrek van twee hooggeplaatste medewerkers.

De Britse studio van Hangar 13 leidt de ontwikkeling van de nieuwe maffia-game, schrijft Kotaku . De game zou plaatsvinden vóór de drie andere maffia-games. Het eerste maffiaspel speelt zich af in de jaren dertig. Intern zou de game Nero heten en zou de engine de Mafia-prequel Unreal Engine 5 gebruiken. Eerdere Mafia-games gebruikten hun eigen engine.

De Mafia-games spelen zich af in de Verenigde Staten en zijn third-person open-world games. Hangar 13 heeft bijna twee jaar geleden een remake van de eerste game uitgebracht. De eerste Mafia-game verscheen oorspronkelijk in 2002. Mafia 2 werd ook in 2020 opnieuw uitgebracht en grafisch gepolijst. De eerste twee maffia-games werden gemaakt door dezelfde Tsjechische studio, die later Hangar 13 werd.

Hangar 13 werd in 2014 opgericht met Haden Blackman aan het roer. Blackman werkte eerder bij LucasArts Entertainment aan verschillende Star Wars-games. Hij verlaat nu Hangar 13, net als Matthew Urban, de chief operating officer . Nick Baynes, hoofd van de Britse studio van Hangar 13, is nu baas van de 2K-tak.

Volgens Kotaku probeerde de ontwikkelstudio na de release van Mafia 3 nieuwe games te ontwikkelen, waaronder een spionagegame en een Destiny 2-achtige actiegame. Deze games zijn nooit officieel onthuld en zijn niet meer in ontwikkeling. Onlangs zouden ontwikkelaars van Hangar 13 betrokken zijn geweest bij het maken van andere Take-Two-spellen, zoals Tiny Tina's Wonderlands.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01