072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt Ray-Tracing-upgrade voor Xbox Series X|S

datum: 09-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Hellblade: Senua's Sacrifice is geoptimaliseerd voor de Xbox Series X- en Xbox Series S-consoles. De game krijgt op die platforms onder meer raytracing, betere graphics en een resolutiemodus. De pc-versie van het spel wordt later geüpgraded.

Hellblade-ontwikkelaar Ninja Theory kondigt de veranderingen aan in een trailer, waarin de verbeterde graphics en ray tracing worden getoond. In de trailerbeschrijving staat dat de game nu beschikbaar is met "verbeterde beelden, DirectX Raytracing, resolutiemodus en meer". De update is gratis beschikbaar voor bezitters van de game met een Xbox Series X of S , volgens de Ninja Theory-website, evenals voor Xbox Series X|S-gebruikers met Game Pass. Een update voor de pc-versie van de game is momenteel in ontwikkeling, maar het is nog niet bekend wanneer deze uitkomt.

Op de Xbox Series X kunnen gebruikers volgens Ninja Theory kiezen uit een "performance mode" zonder ray tracing, met een dynamische resolutie tot 1080p en een framerate van 120fps. Er komt ook een resolutiemodus beschikbaar, met een dynamische resolutie tot 4k, met 60 fps zonder raytracing. Een 'Verrijkte' modus met ray tracing krijgt ook een dynamische 4k-resolutie en draait op 30 fps. De Xbox Series S heeft een 1080p-modus met ray-tracing bij 30 fps, een dynamische 1440p-modus zonder ray-tracing bij 30 fps en een prestatiemodus met 1080p-resolutie bij 60 fps.

De Xbox Series-update kwam ongeveer vier jaar na de release van Hellblade: Senua's Sacrifice, die op 8 augustus 2017 op de pc-markt kwam. Een jaar later werd de game uitgebracht voor Xbox One en in 2019 verscheen een versie voor de Nintendo Switch.

Ninja Theory werkt momenteel aan een vervolg, Senua's Saga: Hellblade 2. De game werd tegelijk met de Xbox Series X aangekondigd tijdens The Game Awards in 2019. Het is nog niet bekend wanneer het vervolg uitkomt, maar dat heeft Microsoft aangekondigd. deze week dat het op 24 augustus wordt uitgebracht op Holds an Xbox Games Showcase , met details over aankomende games. Het bedrijf kan op die datum nieuwe details over Hellblade 2 onthullen, maar dat is nog niet bevestigd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01