072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Hello Games plaagt aankomende gratis Frontiers-uitbreiding voor No Man's Sky

datum: 09-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

No Man's Sky wordt deze week vijf en ontwikkelaar Hello Games viert feest met een teaser voor de aankomende Frontiers-update. Het is de zeventiende gratis uitbreiding van het spel. Er zijn weinig details bekend over de aanstaande Frontiers-update.

Hello Games kondigt aankomende Frontiers-update aan in een PlayStation-blogpost , waarbij ook wordt teruggekeken op de afgelopen vijf jaar. In de bijbehorende trailer staat dat de uitbreiding gratis beschikbaar zal zijn voor alle spelers van No Man's Sky, net als alle eerdere grote updates die de game na release ontving. De update zou 'binnenkort' verschijnen. Er zijn nog weinig details over de update bekend.

"In sommige opzichten is Frontiers gewoon een nieuwe update, maar in andere opzichten is het een ontbrekend stukje van de sciencefictionfantasie die we altijd al wilden toevoegen en past het goed bij onze vijfde verjaardag", zei Murray. Hij geeft aan dat hij binnenkort meer details zal delen. "Er is nog veel dat we willen proberen. De volgende stap in die reis is niet ver weg. Binnenkort hebben we meer te vertellen over Frontiers."

No Man's Sky werd op 9 augustus 2016 uitgebracht voor PS4 en een paar dagen later voor pc. De game werd bij de release niet goed ontvangen vanwege ontbrekende functies en prestatieproblemen. De game heeft inmiddels meerdere gratis uitbreidingen gekregen, waarin de game flink is verbeterd en ontwikkelaar Hello Games veel nieuwe features heeft toegevoegd.

Tien weken na de release bracht de studio bijvoorbeeld een Foundations-update uit waarmee spelers hun eigen basis konden bouwen. In 2018 kreeg de game multiplayer . De game bevat nu voertuigen , VR-ondersteuning en een online modus , expedities , bestuurbare mechs en uitgebreidere onderwaterwerelden . De game is nu ook beschikbaar op Xbox-consoles en het bedrijf bracht vorig jaar een verbeterde versie uit voor de PS5 en Xbox Series X|S.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01