072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Het YouTube-kanaal van Digital Foundry is nog steeds offline na accounthack

datum: 10-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Het YouTube-kanaal van Digital Foundry is op het moment van schrijven nog offline. Dat heeft te maken met een eerdere hack. Digital Foundry zegt dat het kanaal opnieuw is beveiligd, maar wacht nog steeds op YouTube om het terug te brengen.

Op dit moment wordt bij het zoeken naar het YouTube-kanaal van Digital Foundry nog steeds het standaardbericht weergegeven dat de pagina niet bestaat. Digital Foundry bevestigde op Twitter dat hun account dinsdag was gehackt, waarbij de tweefactorauthenticatie van Google werd omzeild. Een paar uur later verwijderde Google het kanaal; volgens Digital Foundry gebeurde dat nadat de beveiliging was hersteld. Het is nog niet duidelijk wanneer de zender weer online zal zijn.

De organisatie van critici die zich richten op de technische kant van games verontschuldigt zich voor de onderbreking van de zender en zegt dat het voor hen net zo frustrerend is als voor de geïnteresseerde kijkers. Digital Foundry, onderdeel van de website van Eurogamer, verwijst inmiddels naar deze website. Daar kan bijvoorbeeld de meest recente video worden bekeken via de interne videospeler . Die video gaat over de prestaties van Forza 5 Horizon op pc.

De schorsing van het kanaal houdt waarschijnlijk verband met een schending van de richtlijnen, die werd gevolgd door een geautomatiseerde verwijdering . Nadat het account was gehackt, waren de gebruikelijke gamevideo's over framerates, resoluties en visuele kwaliteiten dinsdag niet meer beschikbaar, maar verscheen er een video van Elon Musk over SpaceX. Daarna werd de pagina omgedoopt tot "Space X", verscheen er een ander logo en werden video's uitgezonden voor het uploaden van cryptocurrency-zwendel.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01