072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Hitman 3 krijgt raytracing en VR-ondersteuning op pc en nieuwe kaarten in 2022

datum: 22-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

IO Interactive zal begin volgend jaar 'Year 2' DLC voor Hitman 3 uitbrengen, met onder meer nieuwe maps, nieuwe verhaalelementen en een nieuwe spelmodus: Elusive Target Arcade. De pc-versie van de game wordt ook geüpgraded met ondersteuning voor ray tracing en VR-headsets.

IO Interactive - producer Hakan Abrak zei dat in een trailer voor de Year 2 DLC , met aanvullende informatie op de IO Interactive - website . De DLC wordt vanaf 20 januari in delen uitgebracht. Abrak zegt dat er in jaar 2 "nieuwe kaarten, nieuwe verhaallijnen, nieuwe speelmodi en een nieuwe manier van spelen" zullen zijn. Wat dat precies betekent, wil hij niet zeggen.

Het is bekend dat er een nieuwe spelmodus aankomt: Elusive Target Arcade. Deze modus geeft een draai aan de huidige Elusive Target-modus met een 'nieuwe uitdaging'. IO Interactive deelt in januari meer informatie over deze modus. Daarnaast wordt de pc-versie van de game geüpgraded met ondersteuning voor ray tracing. Bovendien wordt de VR-modus van de game, die nu alleen met PS VR kan worden gespeeld, in januari uitgebreid naar pc.

IO Interactive belooft in het voorjaar weer een grote update voor de game. Meer informatie heeft het bedrijf nog niet vrijgegeven. Wel schrijft IO interactive dat Hitman 3 met 50 miljoen spelers de meest succesvolle Hitman-game aller tijden is.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01