072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Hitman 3 roguelike-modus Freelancer uitgesteld naar tweede helft 2022

datum: 06-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Hitman 3's Freelancer single-player mode zal niet meer in het voorjaar van dit jaar verschijnen, maar pas in de tweede helft. Ontwikkelaar IOI Interactive wil 'bepaalde elementen' van de modus verbeteren. Freelancer is een roguelike-modus met een aanpasbaar safehouse.

IOI Interactive schrijft dat het ontwikkelteam meer tijd krijgt om 'de bouten aan te halen' en de modus 'zo dicht mogelijk bij onze ambities te krijgen'. De game is intern en extern getest, waarbij bepaalde leden van de community de modus op hun eigen apparaten kunnen uitproberen. Die feedback was "grotendeels positief", maar de ontwikkelaar wil nu "bepaalde elementen" verbeteren die de algehele gameplay moeten verbeteren.

De Freelancer-modus werd in januari aangekondigd en bevat roguelike-elementen, strategische planning en een aanpasbaar safehouse. In dat safehouse plannen spelers missies en kunnen ze oefenen met wapens. Die schuilplaats wordt ook groter naarmate spelers verder komen in meer missies. De missies spelen zich af binnen campagnes en locaties over de hele wereld. Spelers kunnen kiezen in welke volgorde ze missies willen voltooien.

De modus is roguelike in die zin dat de uitrusting van Agent 47 niet persistent is. Wat een speler tijdens een missie achterlaat, gaat verloren. Missies zijn aangepast aan de modus met de toevoeging van nieuwe NPC's die de speler tegenwerken of helpen.

IOI Interactive zegt dat het de DLC-roadmap voor het voorjaar heeft aangepast vanwege het uitstel van de freelancer. Zo had in april een update met meer content en ray tracing voor de pc-versie moeten uitkomen; het komt nu op 24 mei. Meer aanbevolen contracten zullen ook in mei worden vrijgegeven. De nieuwe Rocky-map, ook bekend als Ambrose Island, wordt ook naar voren geschoven en wordt in juli uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01