072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Hitman Trilogy komt ook naar Game Pass op 20 januari, pc-versie krijgt VR

datum: 13-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

IOI Interactive kondigt nieuwe content voor Hitman 3 aan en wordt geleverd met een bundel van de drie games. Die Hitman-trilogiebundel wordt op 20 januari uitgebracht en zal ook beschikbaar zijn binnen het Game Pass-abonnement van Microsoft. De Steam-versie krijgt op dezelfde datum een VR-optie.

De bundel heet officieel Hitman Trilogy en bevat Hitman 1, 2 en 3. De collectie zal beschikbaar zijn voor pc in de Epic Games Store en op Steam. Er zullen ook versies zijn voor de PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X en S. De pc- en Xbox-versies zullen ook worden toegevoegd aan de Game Pass-abonnementen van Microsoft.

Met de introductie van Hitman Trilogy komt ook de eerder aangekondigde VR-modus uit. Hierdoor kunnen alle niveaus van Hitman 1, 2 en 3 in virtual reality worden gespeeld. In de aankondiging van IOI Interactive staat dat de VR-modus zal werken met de pc-versie. Dat geldt waarschijnlijk voor de versies op Steam en de Epic Games Store. Games in de Microsoft Store ondersteunen VR nog niet.

De pc-versie krijgt ook ondersteuning voor ray tracing en Intel's upscale technologie XeSS, maar dat gebeurt later in 2022. Een datum hiervoor is nog niet bekend. Ook krijgt de pc-versie variabele snelheidsschaduwen , wat de prestaties zou moeten verbeteren.

Hitman 3 krijgt in het voorjaar een geheel nieuwe singleplayer-modus, genaamd Freelancer. Volgens de ontwikkelaar bevat die modus roguelike-elementen, strategische planning en een aanpasbaar safehouse . Die schuilplaats van Agent 47 is een van de nieuwe locaties die aan het spel worden toegevoegd. Door de Freelancer-modus te doorlopen, kunnen spelers meer delen van de schuilplaats ontgrendelen. Ook vindt hier missieplanning plaats en kunnen spelers oefenen met wapens.

Freelancer-modus bevat campagnes met missies op locaties over de hele wereld. Spelers moeten de volgorde kiezen waarin ze de missies willen voltooien, en tussen missies door krijgen ze de mogelijkheid om terug te keren naar het safehouse, nieuwe uitrusting op te halen en de volgende missie te plannen. Volgens IOI zijn campagnemissies aangepast om ze geschikt te maken voor Freelancer-modus. Zo zijn er op bestaande locaties nieuwe NPC's toegevoegd die kunnen helpen bij de missie, of proberen te voorkomen.

In tegenstelling tot de normale Hitman-campagne is de uitrusting van Agent 47 in Freelancer-modus niet persistent. Alles wat een speler tijdens een missie achterlaat, gaat verloren. Een exacte datum voor de release van de nieuwe spelmodus is nog niet bekend.

Op 20 januari krijgt Hitman 3 een Elusive Target Arcade. Dit is een variant van de Elusive Target-modus met nieuwe uitdagingen en beloningen die spelers krijgen als ze de zoektocht voltooien. Opdrachten moeten opeenvolgend worden voltooid; spelers kunnen alleen verder na het voltooien van een contract. Als spelers een Arcade-contract niet voltooien, kunnen ze het pas 12 uur later opnieuw proberen. Ontwikkelaar IOI zegt dat het de high-stakes gameplay zal behouden die kenmerkend is voor de Elusive Target-modus.

Arcade Contract zijn permanente toevoegingen aan Hitman 3. Ze zullen na verloop van tijd niet verdwijnen. In eerste instantie zullen er drie van deze missies beschikbaar zijn. In de loop van het jaar zullen er meer worden toegevoegd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01