072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Hogwarts Legacy krijgt speciale edities met DLC en vroege toegang

datum: 25-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Hogwarts Legacy krijgt naar verluidt drie versies, waaronder een Deluxe en een Collector's Edition. Deze twee varianten omvatten vroege toegang tot de game en cosmetische DLC. De prijzen voor de aankomende game zijn nog niet bekend gemaakt.

Een bestand met de drie versies van de aankomende RPG is te vinden op de officiële Hogwarts Legacy-website, volgens een Reddit-bericht . De Deluxe Edition van de game biedt kopers drie dagen eerder toegang tot Hogwarts Legacy. Daarnaast worden in de onderstaande afbeeldingen meerdere DLC's genoemd en lijkt een exclusieve spelmodus genaamd Dark Arts Battle Arena te worden opgenomen.

De Collector's Edition van Hogwarts Legacy zou dezelfde bonussen ontvangen en ook in een stalen doos komen. De 'zwevende oude toverstaf met boek' lijkt ook te verwijzen naar een fysiek beeld, iets dat vaker wordt meegeleverd bij duurdere edities van grote games. De standaardversie van het spel bevat uiteraard alleen het basisspel.

Hogwarts Legacy is een aankomende RPG geïnspireerd op de boeken van JK Rowling. Spelers creëren hun eigen personage in de game en leren de magie van Hogwarts. De openwereldgame speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen van de Harry Potter-franchise af. Hogwarts Legacy wordt in december van dit jaar uitgebracht voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01