072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Hollow Knight: Silksong komt naar PS4 en PS5

datum: 19-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Indiegame Hollow Knight: Silksong zal beschikbaar zijn op PlayStation-consoles. Sony bevestigt dat. De game is al bevestigd voor Switch, Xbox-consoles en pc's. Silksong werd aangekondigd in 2019 maar heeft nog geen officiële releasedatum.

Sony maakt op Twitter bekend dat Silksong uitkomt voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Verder deelt het bedrijf geen informatie over de game. Ook is nog niet bekend of de game direct na release op PS4 en PS5 uitkomt, of dat de titel op een later tijdstip naar consoles komt.

Silksong is een vervolg op Hollow Knight, een Metroidvania-achtige 2D-actieplatformer uit 2017. Silksong was aanvankelijk bedoeld als DLC voor het origineel, maar werd later losgekoppeld als een op zichzelf staande game. De game volgt Hornet, een personage dat ook een grote rol speelde in het origineel. Team Cherry heeft Hollow Knight: Silksong begin 2019 aangekondigd voor pc's en de Nintendo Switch. De studio deelde dat jaar meer informatie op de E3. Daarna heeft het bedrijf lange tijd geen updates gedeeld.

Onlangs maakte de ontwikkelaar echter bekend dat de game ook naar Xbox-consoles en Xbox Game Pass komt . Inmiddels is ook bevestigd dat de titel op de PS4 en PS5 zal verschijnen. De game heeft nog steeds geen releasedatum. De game werd ook genoemd in een Xbox-presentatie in juni met games die "binnen 12 maanden" uitkomen. Het spel moet dus uiterlijk in de eerste helft van 2023 verschijnen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01