072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Hoofd van Halo-ontwikkelaar 343 Industries Bonnie Ross vertrekt

datum: 13-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Bonnie Ross, sinds het begin van 343 Industries vijftien jaar geleden hoofd van de Halo-ontwikkelingsstudio, verlaat het bedrijf. Ze schrijft dat ze vanwege een 'familiale medische kwestie' eerder moet vertrekken dan verwacht. Haar rol is verdeeld over drie personen.

"Hoewel ik had gehoopt bij Halo te blijven totdat we de Winter Update uitbrachten, laat ik je weten dat ik 343 verlaat voor een medische familiekwestie ", schreef Bonnie Ross op Twitter . Die verklaring insinueert dat ze al van plan was te vertrekken, maar dat dit vertrek nu is bespoedigd. Ook schrijft ze dat ze "ongelooflijk trots" is op haar 343 collega's en dat het haar "eer" is om de afgelopen 15 jaar met dit team samen te werken.

Ross was al lang een bekend gezicht binnen Microsoft; vóór 343 Industries was ze algemeen directeur bij Microsoft Game Studios, nu bekend als Xbox Game Studios. Ze werkte onder meer aan Zoo Tycoon, Jade Empire, Mass Effect, Gears of War, Alan Wake en Crackdown. In een verklaring aan onder meer Windows Central bedankt Microsoft Ross voor haar 28-jarige dienst bij het bedrijf.

In dezelfde verklaring maakte het bedrijf bekend dat Pierre Hintze, voorheen Head of Production, de rol van Studio Head per direct overneemt van Ross. Hintze zal zich richten op de ontwikkeling van Halo Infinite en The Master Chief Collection, evenals op aankomende games. Het managementteam van 343 Industries zal ook worden uitgebreid met een GM van Franchise, Bryan Koski, en een business en operations manager, Elizabeth Van Wyck.

Het is niet duidelijk of er andere redenen zijn voor het vertrek van Ross, behalve de medische familiekwestie. Sommige spelers zijn teleurgesteld over de nieuwe Halo Infinite-serie, mede omdat het lang duurt voordat nieuwe content naar de game komt. Onlangs heeft 343 Industries ervoor gezorgd dat de game geen splitscreen-modus krijgt, hoewel de ontwikkelaar zei dat dat wel zou gebeuren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01