072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Horizon Forbidden West Standard Edition op PS4 krijgt nog steeds gratis PS5-upgrade

datum: 05-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Sony heeft besloten dat de standaardeditie van Horizon Forbidden West een gratis upgrade naar de PS5-versie krijgt. Sony was dat al langer van plan, maar daar kwam het bedrijf deze week op terug. Nu past Sony zijn koers weer aan en is de upgrade weer gratis.

Een paar dagen geleden maakte Sony bekend dat de standaardeditie van Horizon Forbidden West op de PS4 geen gratis upgrade naar de PS5-versie zou krijgen. Daarvoor zouden gamers de Digital Deluxe, Collector's of Regalla edition moeten kopen, die respectievelijk 90, 200 en 270 euro kosten. De standaard editie kost 70 euro.

Wel zijn verschillende media gelinkt aan publicaties waarin Sony zegt dat de PS4-versie een gratis upgrade zou krijgen, ongeacht welke editie het is en of die editie digitaal of fysiek is. Zo was er een blogpost van Sony zelf en deed Sony-topman Jim Ryan vorig jaar soortgelijke uitspraken in een interview met The Washington Post.

Sony gaat dat nu waarmaken . “Vorig jaar hebben we toegezegd dat lanceertitels cross-gen upgrades zouden ontvangen en hoewel Horizon Forbidden West door de pandemie buiten ons doelreleasevenster is gevallen, gaan we onze belofte nog steeds waarmaken. Spelers die genieten van Horizon Forbidden West op PS4, kopen de PS5-upgrade gratis".

Sony kondigde verder in de blogpost aan dat "vanaf nu alle first-party, PlayStation-exclusieve, cross-gen-titels die nieuw op beide platforms tegelijk worden uitgebracht, altijd kunnen worden geüpgraded van de PS4-versie naar de PS5-versie voor $ 10. '.

Horizon Forbidden West, van de Nederlandse gamestudio Guerrilla Games, zou op 18 februari uitkomen. De game is het vervolg op Horizon Zero Dawn, dat in 2017 op PS4 uitkwam. Horizon Forbidden West is exclusief voor Sony's consoles, maar het eerste deel kreeg vorig jaar ook een Windows-versie, dus misschien krijgt het vervolg dat op langere termijn.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01