072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Horizon Forbidden West Standard Edition op PS4 krijgt nog steeds gratis PS5-upgrade

datum: 05-09-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Sony heeft besloten dat de standaardeditie van Horizon Forbidden West een gratis upgrade naar de PS5-versie krijgt. Sony was dat al langer van plan, maar daar kwam het bedrijf deze week op terug. Nu past Sony zijn koers weer aan en is de upgrade weer gratis.

Een paar dagen geleden maakte Sony bekend dat de standaardeditie van Horizon Forbidden West op de PS4 geen gratis upgrade naar de PS5-versie zou krijgen. Daarvoor zouden gamers de Digital Deluxe, Collector's of Regalla edition moeten kopen, die respectievelijk 90, 200 en 270 euro kosten. De standaard editie kost 70 euro.

Wel zijn verschillende media gelinkt aan publicaties waarin Sony zegt dat de PS4-versie een gratis upgrade zou krijgen, ongeacht welke editie het is en of die editie digitaal of fysiek is. Zo was er een blogpost van Sony zelf en deed Sony-topman Jim Ryan vorig jaar soortgelijke uitspraken in een interview met The Washington Post.

Sony gaat dat nu waarmaken . “Vorig jaar hebben we toegezegd dat lanceertitels cross-gen upgrades zouden ontvangen en hoewel Horizon Forbidden West door de pandemie buiten ons doelreleasevenster is gevallen, gaan we onze belofte nog steeds waarmaken. Spelers die genieten van Horizon Forbidden West op PS4, kopen de PS5-upgrade gratis".

Sony kondigde verder in de blogpost aan dat "vanaf nu alle first-party, PlayStation-exclusieve, cross-gen-titels die nieuw op beide platforms tegelijk worden uitgebracht, altijd kunnen worden geüpgraded van de PS4-versie naar de PS5-versie voor $ 10. '.

Horizon Forbidden West, van de Nederlandse gamestudio Guerrilla Games, zou op 18 februari uitkomen. De game is het vervolg op Horizon Zero Dawn, dat in 2017 op PS4 uitkwam. Horizon Forbidden West is exclusief voor Sony's consoles, maar het eerste deel kreeg vorig jaar ook een Windows-versie, dus misschien krijgt het vervolg dat op langere termijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01