072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Horrorfilm A Quiet Place krijgt eigen game

datum: 27-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Saber Interactive heeft de komst aangekondigd van horror- en avonturenspel A Quiet Place. Deze game krijgt dezelfde titel als de bekende horror- en sciencefictionfilm uit 2018, maar gaat zijn eigen verhaal vertellen in de wereld van de film.

Saber Interactive werkt samen met ontwikkelaars Illogika en Ep1t0me voor de ontwikkeling van de game, maar geeft weinig details. Een website die gereserveerd is voor de game vermeldt alleen dat het een "angstaanjagende game" zal zijn en dat spelers een nooit eerder verteld overlevingsverhaal kunnen beleven dat zich afspeelt in het universum van A Quiet Place. De game zal dus waarschijnlijk niet direct gebaseerd zijn op de film en de gebeurtenissen.

De uitgever meldt dat het een verhaalgedreven horrorgame wordt met avontuurlijke elementen, waarin ook de suspense, emotie en drama uit de films aanwezig zullen zijn. De game zal ergens in 2022 verschijnen, hoewel een exacte releasedatum nog niet is aangekondigd.

Onder andere Illogika is betrokken bij de ontwikkeling van het spel. Dit is een studio in Montreal waar mensen werken die eerder aan de Rainbow Six- en Far Cry-games hebben gewerkt. Ep1t0me is een ontwikkelaar uit Austin, Texas.

A Quiet Place kwam in 2018 in de bioscoop en draait om een gezin dat probeert te overleven in een wereld waar de meeste mensen zijn vermoord door roofzuchtige buitenaardse wezens. Deze aliens zijn blind, maar hebben een extreem goed gehoor, dus het kleinste geluid maken kan al dodelijk zijn. De film werd goed ontvangen en kreeg eerder dit jaar een vervolg genaamd A Quiet Place Part II.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01