072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Horrorfilm A Quiet Place krijgt eigen game

datum: 27-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Saber Interactive heeft de komst aangekondigd van horror- en avonturenspel A Quiet Place. Deze game krijgt dezelfde titel als de bekende horror- en sciencefictionfilm uit 2018, maar gaat zijn eigen verhaal vertellen in de wereld van de film.

Saber Interactive werkt samen met ontwikkelaars Illogika en Ep1t0me voor de ontwikkeling van de game, maar geeft weinig details. Een website die gereserveerd is voor de game vermeldt alleen dat het een "angstaanjagende game" zal zijn en dat spelers een nooit eerder verteld overlevingsverhaal kunnen beleven dat zich afspeelt in het universum van A Quiet Place. De game zal dus waarschijnlijk niet direct gebaseerd zijn op de film en de gebeurtenissen.

De uitgever meldt dat het een verhaalgedreven horrorgame wordt met avontuurlijke elementen, waarin ook de suspense, emotie en drama uit de films aanwezig zullen zijn. De game zal ergens in 2022 verschijnen, hoewel een exacte releasedatum nog niet is aangekondigd.

Onder andere Illogika is betrokken bij de ontwikkeling van het spel. Dit is een studio in Montreal waar mensen werken die eerder aan de Rainbow Six- en Far Cry-games hebben gewerkt. Ep1t0me is een ontwikkelaar uit Austin, Texas.

A Quiet Place kwam in 2018 in de bioscoop en draait om een gezin dat probeert te overleven in een wereld waar de meeste mensen zijn vermoord door roofzuchtige buitenaardse wezens. Deze aliens zijn blind, maar hebben een extreem goed gehoor, dus het kleinste geluid maken kan al dodelijk zijn. De film werd goed ontvangen en kreeg eerder dit jaar een vervolg genaamd A Quiet Place Part II.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01