072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Horrorgame The Outlast Trials wordt in mei in early access uitgebracht

datum: 10-03-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

De Outlast Trials worden op 18 mei in early access uitgebracht, meldt ontwikkelaar Red Barrels. De game verschijnt dan voor de pc. De game speelt zich af in het universum van de Outlast-games en krijgt een coöpoptie.

Red Barrels deelt de releasedatum voor vervroegde toegang van The Outlast Trials in een korte trailer . Daarin is te zien hoe verschillende stemacteurs uit The Outlast Trials opnames maken voor de horrorgame. De game wordt op 18 mei uitgebracht via Steam en de Epic Games Store. Het is niet bekend wanneer de game buiten Early Access wordt uitgebracht. Ook maakt de ontwikkelaar geen melding van een mogelijke release voor consoles. De ontwikkelaar zei eerder al dat de game uiteindelijk naar de PlayStation moet komen .

Eerder werd de Outlast Trials al aangekondigd en eind vorig jaar hield ontwikkelaar Red Barrels al een gesloten beta. Spelers nemen onvrijwillig deel aan de "onethische experimenten" van de Murkoff Corporation, die "geavanceerde methoden van hersenspoeling en mind control " testen. Spelers moeten de proeven voltooien en onderweg documenten verzamelen die Murkoffs wanpraktijken kunnen bewijzen.

Spelers kunnen The Outlast Trials alleen of met maximaal drie anderen spelen. De game draait volgens Red Barrels net als de andere Outlast-games om het ontwijken, verstoppen en wegrennen van vijanden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01