072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Hostingbedrijf PCextreme gaat verder als Versio

datum: 10-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Total Webhosting Solutions maakt PCextreme onderdeel van Versio. PCextreme blijft in eerste instantie als apart merk functioneren, de pakketten blijven hetzelfde en ook de PCextreme helpdesk blijft actief.

In een e-mail aan klanten en op de website maakt PCextreme bekend dat het verder gaat als Versio. De transitie zal stapsgewijs plaatsvinden. Het bedrijf heeft een tijdelijk logo, onder de naam 'PCextreme, part of Versio', maar uiteindelijk verdwijnt de naam PCextreme.

Voor klanten verandert er voorlopig niet veel. Zo belooft PCextreme haar eigen helpdeskmedewerkers te blijven gebruiken, al zal dit wel samengaan met de Versio helpdesk. Ook de pakketten voor clouddiensten, webhosting en diensten die PCextreme aanbiedt blijven voorlopig hetzelfde. Pakketten kunnen bij PCextreme nog worden gesloten. Ook aan lopende contracten verandert er niets. Achter de schermen werkt PCextreme echter samen met Versio aan een nieuw controlepaneel voor gebruikers.

PCextreme en Versio zijn beide sinds 2018 onderdeel van Total Webhosting Solutions, waar ook Yourhosting, IPS, Skyberate en MageHost onder vallen. Begin 2020 nam PCextreme in Zeeland Alphamega Hosting over , en een maand eerder nam het Flexwebhosting over. Steeds meer kleine Nederlandse hosting partijen zijn in handen van twee grote hosting partijen: TWS en Team.blue.

TWS is bezig met het consolideren van hostingproviders. Vorige week besloot TWS ook om SoHosted samen te voegen met YourHosting , kort nadat SoHosted en Yourhosting de prijzen flink hadden verhoogd . In januari hebben zowel Versio als PCextreme ook forse prijsverhogingen doorgevoerd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01