072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Id Software verwijdert invasiemodus Doom Eternal, maar komt met horde-modus

datum: 03-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Id Software zegt dat de corona-pandemie en het daaruit voortvloeiende thuiswerken "een impact hadden" op de ontwikkeling van de invasiemodus, waardoor ze in plaats daarvan moesten werken aan een horde-modus.

In de invasiemodus zou het mogelijk zijn geweest voor een of meer spelers om de spelwerelden van andere spelers te betreden in de rol van een van de vele demonen die het spel kent. Op deze manier kan het spel een grotere en andere uitdaging worden dan het normaal zou zijn. Degenen die een singleplayer-campagne spelen, kunnen zelf aangeven of ze openstaan voor invasies of niet. Tweakers heeft in een preview, zes maanden voor de release, over de modus geschreven.

Id onthult nog niet veel over de horde-modus waarnaar nog wordt overgeschakeld. De modus moet "meer van de diversiteit en uitdaging bieden" die spelers willen. In de Horde-modus moeten spelers vaak in een arena vechten tegen steeds grotere en gevaarlijkere 'golven' van vijanden. Als ze een bepaald aantal golven verslaan, winnen ze. Het komt echter ook voor dat de golven oneindig in aantal zijn en dat het simpelweg gaat om het neerzetten van een hoge score.

De game heeft al een modus waarin spelers de rol van demonen op zich nemen. Deze heet Battlemode en daarin nemen twee krachtige demonen, bestuurd door spelers, het op tegen een Doom Slayer die ook veel upgrades heeft. De partij die het meeste van de vijf ronden wint, is de winnaar.

Doom Eternal werd uitgebracht in maart 2020 en heeft sindsdien twee DLC's ontvangen: The Ancient Gods: Part One en Part Two. Het verloop van deze DLC zal een einde maken aan het Doom Slayer-verhaal, dat begon met de Doom-game uit 2016. Doom Eternal is beschikbaar voor Windows, Google Stadia, Nintendo Switch en zowel de vorige als de huidige generatie PlayStation en Xbox. , inclusief upgrades van de volgende generatie .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01