072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Infinity Ward bevestigt Call of Duty: Modern Warfare en Warzone-sequels

datum: 11-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Infinity Ward heeft officieel bevestigd dat Call of Duty: Modern Warfare en Warzone sequels in ontwikkeling zijn. Het vervolg op Modern Warfare komt uit in de herfst van 2022; Warzone 2 zal ergens daarna uitkomen. De ontwikkelaar bekritiseert ook de staat van de huidige Warzone.

Er is jarenlang gewerkt aan een geheel nieuwe engine voor de aankomende games, die waarschijnlijk Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 gaan heten. In eerste instantie kwam het nieuws naar buiten na gesprekken met media- en contentmakers , bijgewoond door onder meer Charlie Intel anderen. Activision bracht de informatie vervolgens zelf naar buiten in een beknopte blogpost.

De Amerikaanse studio stelt dat de aankomende Battle Royale-game verschillende aspecten van de formule zal veranderen. YouTuber JackFrags , die ook aanwezig was tijdens de Q&A, noemt wapenbouw, nieuwe modi en vernieuwde perks . Hij stelt ook dat Infinity Ward andere plannen heeft met betrekking tot het vrijgeven van nieuwe inhoud voor Warzone 2; de veranderingen die de game doormaakt tijdens zijn levenscyclus omvatten "niet alleen de toevoeging van nieuwe wapens en operators."

In hetzelfde gesprek is Infinity Ward kritisch over Call of Duty: Warzone; het spel zou "beschamend" zijn in zijn huidige staat. De topmanagers van het bedrijf geven tijdens het gesprek toe dat ze "het hebben verknald". De ontwikkelaar zou niet blij zijn met hoe de game is veranderd sinds de release en hoe de Battle Royale nu aanvoelt.

Dit jaar moeten enkele van de huidige problemen van Call of Duty: Warzone worden aangepakt. Controversiële aspecten van het spel, zoals klimmen over objecten, de manier waarop parachutes werken en de intensiteit en het gedrag van de richthulp op consoles, moeten worden verbeterd met aankomende updates.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01