072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Instagram stelt functie donderdag beschikbaar om via desktopbrowser te posten

datum: 20-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Vanaf 21 oktober geeft Instagram elke gebruiker de mogelijkheid om via een desktopbrowser items op hun feed te plaatsen. De Collabs-functie verschijnt ook, voor het plaatsen van berichten op meerdere accounts.

Video's die via een desktop op de feed worden geplaatst, mogen niet langer dan een minuut zijn, meldt onder meer TechCrunch . Er zijn geen verdere beperkingen voor het plaatsen van foto's. De functie zou op 21 oktober beschikbaar moeten zijn voor alle gebruikers wereldwijd. De mogelijkheid werd in juni al getest op het platform.

Een van de andere nieuwe functies, Collabs genaamd , stelt gebruikers in staat om feedposts en reels over meerdere accounts te "dubbelposten". Wanneer twee Instagram-gebruikers samen op een foto staan, wordt het mogelijk om dezelfde foto op de pagina van beide kanalen te plaatsen. Beide accounts worden weergegeven als 'auteur'. De likes, views en comments zullen ook hetzelfde zijn. Deze functie werd in juli al getest onder een kleine groep gebruikers, maar zou deze week voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Daarnaast maakt een nieuwe optie het mogelijk om direct een inzamelingspost te maken, waarmee gebruikers direct een goed doel aan de post kunnen koppelen. Er zijn ook twee nieuwe functies voor Instagram Reels. Superbeat maakt het mogelijk om effecten toe te voegen aan de beat van de muziek en Dynamic Lyrics kan songteksten in 3D op het scherm weergeven. Deze functies, zoals desktop-posting, verschijnen op 21 oktober.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01