072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Instagram test in de VS een systeem dat storingen in de app meldt

datum: 12-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Instagram test in Amerika een feature die een in-app notificatie stuurt als er een storing optreedt. Door de storingen in de app zelf te melden, hoopt Instagram meer duidelijkheid te scheppen bij gebruikers.

Tijdens een storing zou een melding zichtbaar moeten zijn in de Instagram-activiteitenfeed met meer uitleg over het probleem. Zo moet vermeld worden op welke aspecten van de app de storing betrekking heeft en wordt de melding ge├╝pdatet als het probleem is opgelost. Volgens Instagram wordt dit niet bij elk technisch probleem gedaan, maar alleen als er veel verwarring kan ontstaan bij gebruikers. De test loopt al en zal enkele maanden exclusief zijn voor de Verenigde Staten. Als het een succes blijkt te zijn, zegt Instagram de optie te blijven verspreiden.

Daarnaast introduceert Instagram een nieuwe accountstatuspagina, die het voor gebruikers makkelijker moet maken om te zien hoe het met hun accounts gaat. Zo moet zichtbaar zijn of de app foto's heeft verwijderd van het account van de gebruiker, en met welke reden. Er zal ook een waarschuwing zijn als de gebruiker op het punt staat van het platform te worden geslingerd. Van daaruit zou het voor gebruikers ook gemakkelijker moeten zijn om een beoordeling aan te vragen als ze denken dat een bericht onterecht is verwijderd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01