072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Intel Alder Lake-processors komen op 4 november aan

datum: 27-09-2021 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Volgens nieuwe indicaties zullen de Intel Alder Lake CPU's vanaf 4 november te koop zijn. Dat is ruim twee weken eerder dan eerder werd aangenomen. De desktopprocessors zijn vanaf 27 oktober te bestellen.

De datum van de start van de verkoop blijkt uit een bericht van MSI. De fabrikant biedt eigenaren van PhD-koelers een upgradekit voor de nieuwe LGA1700-socket en die actie gaat vanaf 4 november in. Volgens VideoCardz hebben verschillende andere bronnen bevestigd dat de Alder Lake-processors dan beschikbaar zullen zijn. Wccftech-auteur Usman Pirzada claimt op Twitter dat pre-orders geplaatst kunnen worden vanaf 27 oktober. Op die dag start het Intel Innovation event, waarbij de fabrikant alle details over Alder Lake uit de doelen loslaat.

Eerder gingen er geruchten dat de Alder Lake CPU's en de bijbehorende Z690 chipset op 19 november uitkomen. Als de processors op 4 november verschijnen, ligt het voor de hand dat in die periode ook de bijbehorende moederborden te koop zullen zijn.

In augustus gaf Intel gedetailleerde informatie over de architectuur van zijn Alder Lake-processors , maar een officiële line-up van processors is nog niet aangekondigd. In eerste instantie worden slechts drie Alder Lake-processors verwacht, in K- en KF-varianten. Deze laatste hebben geen geïntegreerde GPU.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01