072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Intel is begonnen met het verzenden van Alder Lake-laptopprocessors

datum: 24-11-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Intel is begonnen met het leveren van Alder Lake-processors aan laptopfabrikanten. Net als de Alder Lake CPU's voor de desktop zijn dit chips met Efficiency en Performance cores. Naar verwachting worden Alder Lake-laptops begin 2022 uitgebracht.

Intel heeft officieel geen details vrijgegeven over welke laptopprocessors als eerste zullen worden uitgebracht, maar CEO Gregory Bryant zei op Twitter dat het bedrijf is begonnen met het uitbrengen van krachtige mobiele processors van de twaalfde generatie. Dit geeft aan dat het om de Alder Lake-P modellen gaat. Zij zullen de Tiger Lake-H varianten volgen.

De afgelopen maanden is er veel informatie naar buiten gekomen over de Alder Lake-P processors. Het lijkt erop dat ze maximaal zes Performance-cores en acht Efficency-cores krijgen. Met HyperThreading voor de P-cores levert dat twintig threads op.

Voorlopig zijn er details van drie processors verschenen: een Core i9 en twee i7-versies. Het ligt voor de hand dat er ook i5- en i3-varianten komen met vermoedelijk minder cores. Volgens VideoCardz worden rond de CES-beurs in januari 2022 de eerste laptops met Alder Lake-P-processors aangekondigd. Dit zouden ook de eerste laptops zijn waarin Intel's losse Arc-videokaarten worden gebruikt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01