072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Intel verruilt bug bounty-platform HackerOne voor Intigriti

datum: 02-12-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Intel verplaatst zijn bug bounty-programma van HackerOne naar Intigriti. Het bedrijf wil niet zeggen waarom het dat doet, maar de beloningen voor kwetsbaarheden zullen waarschijnlijk hetzelfde blijven als bij het vorige programma.

Intel schrijft op zijn eigen bug bounty-pagina dat het stopt met HackerOne, het platform waar het jarenlang een van de grotere spelers was. Het bedrijf stapt vanaf 6 december over op Intigriti als bugrapportageplatform. Vanaf die datum kunnen beveiligingsonderzoekers daar kwetsbaarheden doorgeven. Tot 13 december kan dit ook via het oude HackerOne platform, maar na die datum worden er geen nieuwe bugmeldingen meer geaccepteerd. Openstaande meldingen worden in december zowel via HackerOne als via Intigriti afgehandeld. Beveiligingsonderzoekers moeten eerst inloggen bij Intigriti voordat ze een melding kunnen doen.

Intel zegt niet waarom het stopt bij HackerOne. Het bedrijf zegt ook niets over wijzigingen in het programma, maar suggereert dat zowel de voorwaarden als de beloningen hetzelfde zullen blijven als voorheen. Beloningen variëren van $ 500 voor een kwetsbaarheid op laag niveau in Intel-software tot $ 100.000 voor een kritieke bug in hardware. De afgelopen jaren heeft Intel via HackerOne 3,1 miljoen dollar verdeeld tussen ten minste 141 hackers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01