072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

InWin brengt ATX- en mini-ITX-koffers uit met stickers voor kinderen

datum: 04-01-2023 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Componentenfabrikant InWin brengt een reeks modulaire pc-behuizingen uit die kinderen kunnen gebruiken om te leren hoe ze een computer moeten bouwen. De koffers van Case Monsters zijn geschikt voor ATX of mini-ITX systemen en zijn te personaliseren via een bijbehorende website.

De Taiwanese fabrikant noemt de lijn iBuildiShare en brengt daarvoor twee computerbehuizingen uit. Dat zijn de Case Monster A Lab en Case Monster E Animal. Dat staat voor de personalisatiemogelijkheden; de kasten hebben een grote sticker op de voorkant die jonge bouwers kunnen personaliseren via een website met verschillende karakters in de vorm van dieren of robots. De fabrikant onthult de kasten op de CES-beurs in Las Vegas. De kasten zijn volgens het bedrijf bedoeld om kinderen computers te leren bouwen en zijn daarom zo geconstrueerd dat ze eenvoudig te demonteren en in elkaar te zetten zijn.

Beide kasten zijn voor een ander type pc. De Case Monster A Lab-serie is een mid-tower ATX-behuizing die plaats biedt aan een 12x13" E-ATX-moederbord, een 170 mm koellichaam en een maximale 180 mm ATX-voeding. Vier opslagschijven passen in de toren. InWin plaatst vier Sirius Loop ASL120 fans in de behuizing, die een voorpaneel heeft met een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C-poort, twee USB-A-poorten en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

De Case Monster E-serie is voor kleinere pc's. Dat is een mini-ITX-chassis waar maximaal een 330 mm GPU en een 160 mm ATX-voeding in past. De behuizing heeft ruimte voor twee opslagschijven en, net als de B-serie, Sirius Loop-ventilatoren, hoewel er maar drie zijn. Het voorpaneel is hetzelfde. Wat de kasten gaan kosten is nog niet bekend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01