072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

iOS 15-gebruikers melden dat Google Chrome crasht bij openen

datum: 07-01-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Gebruikers van Apple-apparaten met iOS 15.2 en 15.3 melden op Tweakers en een Google Support-pagina dat Chrome crasht bij het openen van de browser. In sommige gevallen kan het Chrome-probleem zelfs een getroffen iPhone gedeeltelijk onbruikbaar maken.

Vanaf 6 januari komen er meldingen binnen over het probleem met Chrome via Gathering of Tweakers , Reddit en een pagina op het forum van Google. In alle gevallen zou de applicatie wel opstarten op toestellen met iOS 15, maar niet meer reageren op het welkomstscherm. Soms zou de app dan niet meer gesloten kunnen worden. Het gaat om toestellen met zowel iOS-versie 15.2 als bètaversie 15.3; er is niets bekend over de versie van Chrome. Vooralsnog lijkt de browser hetzelfde probleem te blijven vertonen, ook na herinstallatie of herstart van de smartphone of iPad.

Er circuleert een tijdelijke oplossing die voorlopig zou moeten helpen. Door de Google Chrome-app in de vliegtuigmodus te starten, kunnen gebruikers de Discover-functie uitschakelen in de Chrome-instellingen. Dit zou een nieuwe crash bij het online gebruiken van de browser voorkomen. Google Discover biedt gebruikers gepersonaliseerde nieuwsupdates en andere gebruikersrelevante informatie.

Het is op het moment van schrijven niet duidelijk wat het Chrome-probleem precies veroorzaakt. Google en Apple hebben beide onlangs een update uitgebracht voor respectievelijk de browser en het besturingssysteem. Ook is nog niet duidelijk of er al aan een oplossing wordt gewerkt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01