072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Jagex wil misschien nog steeds samenwerken met maker Old School RuneScape hd mod

datum: 09-09-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Jagex wil misschien nog steeds samenwerken met de makers van een HD-mod voor Old School RuneScape. Dat maakte de ontwikkelaar bekend na kritiek van spelers op sociale media. Eerder deze week verzocht Jagex de maker om te stoppen met de ontwikkeling van de HD-mod.

Jagex is onder meer in gesprek met 117Scape, de maker van de HD-mod, schrijft de studio in een blogpost . "We hebben je feedback luid en duidelijk gehoord. We hebben die feedback de hele dag besproken en naarmate de discussies doorgaan, zijn we zeker van plan om ernaar te handelen", zei de ontwikkelaar.

De Britse ontwikkelaar heeft nog geen concrete plannen bekend gemaakt, maar geeft aan te onderzoeken hoe de HD-mod van 117Scape beschikbaar kan komen, totdat Jagex zijn eigen HD-versie van Old School RuneScape uitbrengt. "We hebben vandaag met 117Scape en Adam van RuneLite gesproken en we zijn actief aan het onderzoeken hoe we kunnen samenwerken om de 117Scape-plug-in aan te bieden als een brug naar onze eigen versie die klaar is voor release."

Eerder deze week werd bekend dat Jagex heeft geëist dat 117Scape de ontwikkeling van zijn HD-mod stopzet. Dat viel een dag voor de releasedatum van de HD-mod. De mod zou op 6 september beschikbaar zijn als plug-in voor RuneLite, een client waarmee gamers OSRS kunnen spelen. Jagex gaf ook aan dat het bedrijf de mogelijkheden voor een eigen HD-versie van Old School RuneScape "actief onderzoekt", en daarom geen onofficiële HD-versies wil die "in strijd zijn" met de plannen van de Britse studio.

Het besluit kreeg veel kritiek van de OSRS-gemeenschap, die hun ongenoegen op sociale media uitte. Sommige spelers hielden ook een in-game protest. 117Scape liet vervolgens op Twitter weten dat Jagex opnieuw contact heeft opgenomen met de modmaker, om te onderzoeken hoe ze "door kunnen gaan". De modmaker geeft aan dat 'het er positief uitziet', en roept spelers op respectvol te zijn tegenover medewerkers van Jagex.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01