072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Kena: Bridge of Spirits is uitgesteld tot 21 september

datum: 29-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ember Lab stelt zijn debuutgame Kena: Bridge of Spirits nog een keer uit. De game wordt ongeveer een maand later uitgebracht dan de laatst gecommuniceerde datum, omdat het team de game voor alle platforms wil oppoetsen. De game komt naar de PS4, PS5 en pc.

Begin dit jaar zei de studio dat de game op 24 augustus zou uitkomen. Nu meldt Ember Lab op Twitter dat dit is uitgesteld naar 21 september. In een korte verklaring laat de studio weten dat er hard aan de game wordt gewerkt en dat het uitstel is om ervoor te zorgen dat spelers de "best mogelijke ervaring" krijgen.

Kena: Bridge of Spirits werd afgelopen juni aangekondigd. Sony toonde de game destijds in zijn PlayStation 5-presentatie, maar de game komt ook naar PS4 en pc. Destijds werd een release beloofd eind 2020 en toen werd die uitgesteld naar begin 2021. De game kost 40 euro. De pc-versie verschijnt in de Epic Games Store.

De game gaat over Kena, een jonge Spirit Guide, die op avontuur gaat in een overwoekerd bos en een verlaten dorp. De gamewereld zit vol met 'schuchtere en ongrijpbare geesten', die het evenwicht in het bos bewaren door rotte elementen te ontbinden. Door Rot te verzamelen, kunnen spelers vaardigheden ontwikkelen en de omgeving transformeren. De game is gemaakt door Ember Lab, een nieuwe onafhankelijke studio met enkele tientallen medewerkers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01