072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Kirby and the Forgotten World komt uit op 25 maart en bevat co-op

datum: 12-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Kirby and the Forgotten World komt op 25 maart uit voor Nintendo Switch. Het is de eerste 3D-platformgame in de serie en heeft een lokale coöpmodus waarin twee spelers samen door het avontuur kunnen gaan.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk opgesloten Waddle Dees te bevrijden. De game bevat een hub van waaruit spelers de verschillende werelden kunnen betreden, zoals in de 3D-Mario-games. Deze omvatten sneeuw-, water-, woestijn- en kermiswerelden, zei Nintendo op Twitter . Net als in de 2d Kirby-spellen is het mogelijk om vijanden op te zuigen en hun aanvallen over te nemen.

In de coöpmodus speelt de ene speler als Kirby en de andere als Bandana-Waddle Dee. De laatste heeft standaard een speer om mee aan te vallen, maar krijgt niet de mogelijkheid om de vaardigheden van vijanden over te nemen. De co-op is alleen lokaal mogelijk, dus niet via een online verbinding.

Dit is niet de eerste Kirby-game voor Nintendo Switch. Zo zijn er al 2D-platformgame Kirby: Star Allies en een vechtgame met de titel Kirby Fighters 2 uitgebracht . Hoeveel Kirby and the Forgotten World gaat kosten als de game op 25 maart uitkomt, is niet bekendgemaakt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01